Bemutatkozás

Iskolánk gyökere 1993-ra nyúlik vissza. Kezdetekkor célként fogalmaztam meg az egyéni és kis létszámú oktatás minőségi keretek közti bevezetését, egy újfajta játékos oktatási irányvonallal kiegészítve. A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, így a létszám növekedésével hamar úszóiskolává fejlődött a vállalkozás. Oktatási tevékenységünk tovább bővült egy speciális hidroterápiás (HRG) módszerrel és gyógyúszással, majd a tornatermünk megalkotásával további terápiás módszerekkel (Ayres, Alapozó, TSMT) hogy a problémás vagy fogyatékkal élő gyermekeknek is segíteni tudjunk. Mára jelentős létszámú közösséget tudhatunk magunk mellett és képzett edzők, pedagógusok, gyógypedagógusok, terapeuták várják a jelentkezőket.

Oktatási módszerünkről

Olyan irányvonalat választottam, ami korábban nem volt ismert az úszásoktatás terén, mégpedig az élményközpontú játszva tanulás módszerét. Szerettem volna eltérni a korábbi „poroszos” irányvonaltól, ami túlszabályozza a gyerekeket, helyette inkább a szabadabb, fantáziát – kreativitást megmozgató játékos irányba nyitni. Úgy vélem, ma az alternatív oktatási irányzathoz állunk közelebb módszerünkkel, de az eredményes oktatás érdekében a rendet, figyelmet mi is megköveteljük.

Kik vagyunk?

Egy vidám csapat, aki nem riad vissza semmilyen kihívástól és feladattól, ugyanakkor bátran mer játszani legnagyobb gyerekként a foglalkozások alatt.

Egy olyan csapat, ahol mindenki helyet kaphat és integrált környezetben élvezheti az úszás vagy mozgásfejlesztés örömeit.

Siker kulcsa

Az oktatás sikerének kulcsa a létszám és a gyermek-oktató kapcsolatában rejlik. Az oktatás során igazodunk a gyermekek által diktált tempóhoz, mert az erőltetés nem vezet sikerre. A gyermekek világába a játékosságon és fantázián keresztül vezet az út, ezért kifejlesztettünk egy módszert, melyben a játékot és mesét hívjuk segítségül munkánk során, így téve élvezetesebbé a tanulást.

Csapatunk

Szaktudás, tapasztalat és a legnagyobb türelem jellemez minket. Keress Bátran!

Sinka Ancsa

Juhász Miklós

Rurik Petra

Csizmadia Ági

Ragó Gabi

Jantner Laci

Balogh Zsófi

Márton Alexandra

Papp Norbi

Lukács Annabella

Pécs Eszter

Tószegi Marci

Román Marcsi

Nagy Dávid

Margitai Anna

Leichtner Szilvi

Mucsi Vera

Ekler Jani

Ha szimpatikus neked a csapatunk és felkeltettük érdeklődésedet, akkor nézz körül a táborkínálatunkban.

 Kapcsolat

Központi telefon:
+36 70 425 6050

Központi e-mail:
mikuszi(kukac)mikuszi.hu

További elérhetőségek

Iskola vezető: Juhász Miklós +36 30 981 7427
Rurik Petra +36 30 221 1676  |  Sinka Annamária +36 30 579 0141