Bemutatkozás

Iskolánk gyökere 1993-ra nyúlik vissza. Kezdetekkor célként fogalmaztam meg az egyéni és kis létszámú oktatás minőségi keretek közti bevezetését, egy újfajta játékos oktatási irányvonallal kiegészítve. A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, így a létszám növekedésével hamar úszóiskolává fejlődött a vállalkozás. Oktatási tevékenységünk tovább bővült egy speciális hidroterápiás (HRG) módszerrel és gyógyúszással, majd a tornatermünk megalkotásával további terápiás módszerekkel (Ayres, Alapozó, TSMT) hogy a problémás vagy fogyatékkal élő gyermekeknek is segíteni tudjunk. Mára jelentős létszámú közösséget tudhatunk magunk mellett és képzett edzők, pedagógusok, gyógypedagógusok, terapeuták várják a jelentkezőket.

Oktatási módszerünkről

Olyan irányvonalat választottam, ami korábban nem volt ismert az úszásoktatás terén, mégpedig az élményközpontú játszva tanulás módszerét. Szerettem volna eltérni a korábbi „poroszos” irányvonaltól, ami túlszabályozza a gyerekeket, helyette inkább a szabadabb, fantáziát – kreativitást megmozgató játékos irányba nyitni. Úgy vélem, ma az alternatív oktatási irányzathoz állunk közelebb módszerünkkel, de az eredményes oktatás érdekében a rendet, figyelmet mi is megköveteljük.

Kik vagyunk?

Egy vidám csapat, aki nem riad vissza semmilyen kihívástól és feladattól, ugyanakkor bátran mer játszani legnagyobb gyerekként a foglalkozások alatt.

Egy olyan csapat, ahol mindenki helyet kaphat és integrált környezetben élvezheti az úszás vagy mozgásfejlesztés örömeit.

Siker kulcsa

Az oktatás sikerének kulcsa a létszám és a gyermek-oktató kapcsolatában rejlik. Az oktatás során igazodunk a gyermekek által diktált tempóhoz, mert az erőltetés nem vezet sikerre. A gyermekek világába a játékosságon és fantázián keresztül vezet az út, ezért kifejlesztettünk egy módszert, melyben a játékot és mesét hívjuk segítségül munkánk során, így téve élvezetesebbé a tanulást.

Csapatunk

Képzett edzők, pedagógusok, gyógypedagógusok, terapeuták várják a jelentkezőket.

Sinka Ancsa

Juhász Miklós

Rurik Petra

Csizmadia Ági

Jantner Laci

Szöllősyné Handzel Edit

Tószegi Marci

Márton Alexandra

Szepesi Dani

Leichtner Szilvi

Zbánné Forrai Judit

Román Marcsi

Ekler Jani

Bujnyik Kinga

Szakmajer Adrienn

Kis Vera

Mucsi Vera

Andrásik Margó

Mihályfi Éva

Csányi Dani

Szánthó Ágnes

Ölveczky Nóra

Kucsora Ági

Ha szimpatikus neked a csapatunk és felkeltettük érdeklődésedet, akkor nézz körül a táborkínálatunkban.