Táborozási feltételek

A táborba csak egészséges gyermeket fogadhatunk, a szülő által kitöltött 3 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozattal (első nap hozni kell, honlapon elérhető). Tábori jelentkezést csak foglalózással vagy a tábort megelőző befizetéssel fogadunk el. A jelentkezést e-mailben vagy a honlapunkon keresztül lehet megtenni. Tábor lemondásra a megelőző hét péntekéig van lehetőségetek. Lemondáskor átütemezhető a táborozás másik hétre, vagy a befizetett díj 50%-t jóváírjuk a következő tanévi úszás árából. A le nem mondott tábor ára elveszik.

Kérnénk, hogy a táborkezdés és befejezés időpontját mindenki tartsa be, 15 percnél hosszabb várakozási időt nem tudunk biztosítani (a program zavartalan lebonyolítása érdekében). Ettől csak előre egyeztetett módon lehet eltérni.

A táborba mindenki hozza magával a szükséges felszerelést, melyről honlapunkon a táboroknál értesülhettek. Gyereket csak a táborvezető személynek lehet átadni személyesen. Tábor végén a gyerekeket csak gondviselőnek vagy előre megbeszélt személynek adjuk át személyesen. Az oktatók felelőssége a táborban átvételtől átadásig tart.

Allergia vagy egyéb tábort nem kizáró betegség esetén a tennivalókról, gyógyszerezésről tájékoztatást kérünk.

Kapcsolódó bejegyzések

Kedvezményeink

Előfoglalási kedvezmény A táboraink árából 2016. május 30-ig történő beiratkozás esetén 10% kedvezményt biztosítunk. Kivételt képez alóla a...

Létrehozva | kedvezmény