Kedvezményeink

Előfoglalási kedvezmény

A táboraink árából 2016. május 30-ig történő beiratkozás esetén 10% kedvezményt biztosítunk. Kivételt képez alóla a napközis kalandtábor, erre sajnos nem tudunk extra kedvezményt adni, a program magas költségvonzata miatt.

Testvérkedvezmény

A táboraink árából 1000 Ft kedvezményt adunk családonként. Nagycsaládosoknak egyedi megállapodás szerint adunk kedvezményt.

Több tábor kedvezmény

Aki több táborunkat is igénybe veszi, a korábbi kedvezményeken túl további 1000 Ft kedvezményt kap programonként. Kivétel ez alól a Dagályon tartott úszó és sport táborunk, melynél 2500 Ft a kedvezmény mértéke.

Részletfizetési kedvezmény

Ennél a konstrukciónál a fizetés ütemezésével, tervezhetőségével kívánunk segítséget nyújtani a családoknak. Azon családok, akik 2016. április 30-ig ezt a konstrukciót választják, a fent említett összes jogosult kedvezmény együttes felhasználásával kaphatnak havi részletfizetési lehetőséget. A táborok időpontját illetőleg még nem kell dönteni a foglalózáskor, elegendő május 15-ig levélben megírni a kívánt időpontot. Szeretném a figyelmet felhívni rá, hogy a befizetett összeget a kedvezmény csomagnál nem térítjük vissza. Felmerülő problémák vagy betegség esetén (indokolt esetben) időpont / tábor módosítással, tudunk a segítségetekre lenni. Amennyiben sehogy sem kivitelezhető a módosítás, úgy a következő szezon oktatásának díjában 50% erejéig jóváírjuk a befizetett összeget. Késedelmes fizetés esetén az extra kedvezményt nem áll módunkban érvényesíteni.
Fizetés ütemezése: Első részletként 12 000 Ft foglalót kérünk, a továbbiakban a tábor árának fennmaradó összegét arányos havi részletekben kell fizetni a tábort megelőző hónap végéig.

Szervezési kedvezmény

Azoknak a családoknak, akik aktívan és eredményesen segítik a táborszervezésünk toborzó munkáját, külön kedvezménnyel köszönjük meg segítségét (különösképp az új résztvevők beszervezését).

Egyes konstrukciókban több kedvezmény is igénybe vehető.

Kedvezmény kombinációk Ára / fő
Előfoglalási kedvezmény esetén 28 800,00 Ft
Előfoglalás + testvérkedvezmény 2fő esetén 28 300,00 Ft
Előfoglalás + több tábor kedvezmény esetén 27 800,00 Ft
Előfoglalás + több tábor + testvérkedvezmény 27 300,00 Ft
Előfoglalás + második úszótábor Dagályon 26 300,00 Ft
Előfoglalás+ második tábor Dagály + testvérkedvezmény 25 800,00 Ft
Cimkék: kedvezmény

Kapcsolódó bejegyzések